Spiller med Store Norske Seeger Session Band 12.8 på Jessheimdagene.

  1. /
  2. Nyheter
  3. /
  4. Spiller med Store Norske...
  Amerikanske folkeviser fra de harde 30-åra og framover, fremført med både fele, banjo, trekkspill, blåsere og gitar.
   
  13 musikere lot seg inspirere av repertoaret som Bruce Springsteen har gjort kjent gjennom sine Seeger Sessions-plater. Her snakker vi om amerikanske folkeviser fra de harde 30-åra og framover, fremført med både fele, banjo, trekkspill, blåsere og gitar.
   
  – Dette er musikk om gamle cowboys, gruvearbeidere, gamblere, jernbaneslusker og annet fintfolk. Denne musikken ble skrevet i en tid da folk flest ikke hadde platespiller i huset, så låtene måtte være så fengende at de ble husket første gang man hørte dem på radio. Kanskje er det derfor det alltid blir både allsang, dans og andre tildragelser når bandet, som har tatt navnet Store Norske Seeger Sessions Band, står på scenen.
   
  Totalt består bandet av 13 musikere, majoriteten fra Indre Østfold, men Värmland, Oslo og Drammen er også representert.
  – Det er ingen enkel sak å putte bandet i bås sjangermessig, men skal man prøve så kan man si det er en god blanding av New Orleans, Dixieland, hestepop, lassojazz , irske toner og en dose god gammaldags rock´n roll.
   
  Klikk link for info:

  https://www.jessheimdagene.no/event/store-norske-seeger-sessions/